Contact

-Workshop By Nila’s

Contact gegevens

Naam: Edith van Toer
Email:  info@hoetrimikmijneigenhond.nl
Tel     :  +31613476314
Whatsapp :

Wilt U ook een workshop volgen?
Vul dan het formulier in of neem contact op via de bovengenoemde opties.


Trimsalon / Workshop Adres

Trimsalon By Nila’s
Surfplein 7
2492VE
L
eidschenveen – Den Haag
Zuid Holland
Nederland

Bianca B.
Bianca B.
2024-02-10
Hele leuke en leerzame cursus. Edith leert het je op een duidelijke manier! Zeker een aanrader voor wie zijn hondje zelf wilt trimmen.
Riana Witkamp
Riana Witkamp
2023-01-18
Tijdens deze workshop een Airedale Terrier van 10 jaar getrimd. Een leuke en leerzame dag gehad. Een warm welkom, een goede sfeer en met een goede professionele begeleiding een knappe en mooi getrimde hond weggaan, zijn de waardevolle ingrediënten van deze dag. Edith adviseert je tijdens deze cursus welke kammen, trimmes, scharen, etc het trimmen makkelijker maken. ls de workshop voorbij en je weet even iets niet (meer)...geen zorgen, dan kan je daarna altijd contact opnemen met de professionele workshopleider/trainster Edith voor vragen over trimmen. Ook voor advies voor aanschaf van benodigdheden als een trimtafel of een tondeuse. Kortom, na het volgen van deze workshop is en blijft het trimmen van je eigen hond een feest. Edith, je krijgt van mij in alle opzichten een GROOT compliment!
Anniek Review
Anniek Review
2022-12-01
Als je graag wil leren hoe je je eigen hond moet trimmen, is de cursus bij Edith een echte aanrader!! Edith geeft op een hele prettige en vriendelijke manier uitleg en heeft duidelijk uitleg in een boekje die je mee mag nemen naar huis. Ze geeft je voldoende vertrouwen mee om de volgende keer je hond alleen thuis te trimmen.
Julia van Biert
Julia van Biert
2022-08-23
Afgelopen week hebben mijn moeder en ik de workshop gevolgd. Het was ten eerste heel leuk om te doen. Daarnaast is het ook heel handig als je je eigen hond weet te trimmen (scheelt in geld van het trimmen van je hond). Je wordt hartelijk ontvangen en super goed geholpen tijdens het trimmen. Je krijgt heel veel tips en handigheden. Zij doet bijvoorbeeld een poot voor en jij doet de andere. Dan geeft zij nog wat aanwijzingen. Ik kan iedereen deze trimcursus 100% aanraden!
Wim Paauw
Wim Paauw
2022-04-22
Was een hele leuke en ontspannen ervaring! Veel geleerd en een prachtig resultaat na het trimmen! Edith neemt ruim de tijd, doet het voor en laat het je dan zelf doen. Gestructureerd en professioneel!
Steffie Janssen
Steffie Janssen
2021-07-22
Edith heeft mij in korte tijd zo ontzettend veel geleerd. Ik had dit nooit verwacht; dat ik na slechts 2 uur les, met een door mijzelf getrimde hond èn met voldoende bagage en vertrouwen om het thuis voortaan zelf te durven, buiten zou staan. Edith: je bent top!!!
missmouthwash
missmouthwash
2020-09-03
Ik heb de workshop ervaren als een hele leuke manier om met mijn hond bezig te zijn. Ik wil haar tussen de trimbeurten een beetje bijhouden en Edith heeft mij het zelfvertrouwen, kennis en inzicht gegeven. Ik vind het alleen jammer dat het eenmalig is want haar deskundigheid, ervaring, open uitstraling heb ik als super fijn en zeer vriendelijk ervaren. De workshop is echte een aanrader!
Lydia A
Lydia A
2019-08-08
Zeer vriendelijke en bekwame hondentrimster